Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Du är min drog.

Om jag skulle
beskriva
mig själv med
ett ord,
skulle det
antingen vara
känslosam
eller
förvirrad.

Jag vet
aldrig
hur jag ska
reagera och
agera
i din
närhet.

*

Jag är
110%
säker
på att
du och jag,
kommer göra något
som vi kommer få
ångra.

Jag ville
kyssa
dig idag,
mer än jag
någonsin
velat kyssa
någon.

När jag
kysser
henne,
känns det bara
mysigt,
inte
magiskt
så som jag
fantiserat om
att det
skulle göra
med dig.

Jag vill inte
såra
henne,
jag är inte sådan,
jag är inte den som
sårar,
utan den som
blir
sårad.

*

Hon är som
min medicin,
och du som min
favoritsort av heroin.

Det är synd
att heroin,
är mer
beroendeframkallande
än medicin.




Fri vers av Suicide
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-07 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med citrusblomma!
2010-07-09

  Citrusblomma
Hon är som
min medicin,
och du som min
favoritsort av heroin.

Det är synd
att heroin,
är mer
beroendeframkallande
än medicin.

underbart! <3
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Suicide