Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anorexians tillfrisknande - hur det går i Tyskland





Jag springer fortfarande förbi spegeln
jag flyr fortfarande från mig själv

jag har en helkroppsspegel i mitt rum
jag önskar den kunde försvinna

jag äter nu.
visst känns det bra att höra hur mycket jag har gått upp?
visst känns det ännu bättre att veta att min mage fortfarande är
platt
ihoptryckt
fortfarande revben och höftben

men bara när jag ligger ner syns de

så jag saknar att se bra ut
även om omvärlden säger
att jag ser bättre ut nu
mer...
hälsosam
inte längre...
utmärglad

men ännu
har inte mensen kommit
ännu får jag yrsel när jag reser mig
ännu sitter det förbannade kroppshåret där
och ännu har inte mina bröst
vuxit tillbaka

det känns bra att tillfriskna
jag är faktiskt hungrig nu
jag kanske faktiskt går ut i köket och gör en kvällsmacka




Fri vers av Citrusblomma
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-08 00:48



Bookmark and Share


  aol
en bra berörande skrift
2010-07-09

  Kjell A. H Lundin
Gick du ut i köket och gjorde en kvällsmacka?
kanske lite Yoghurt också?

Och du ljuger inte för dig själv, hoppas jag!
Kämpa, ja.., jag tror dig..., du kämpar!
En kram och så fortsätter du!

Varm hälsning
Kjell
2010-07-09

  dead_prez
du är duktig
2010-07-09

    Alathariel
Det är det här som är kontroll.

och ang den förra dikten
Karma's a bitch. <3
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma