Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hah, skulle jag banta?

.

Banta?
Jag?
Hah, skulle jag banta?

Nej, vadå..

jag bara låter bli att äta
i hopp om att få se
en vänligare siffra på vågen..




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-08 11:26



Bookmark and Share


  Citrusblomma
så sant :) lycka till!
2010-07-09

  Anna*
*skratt* Dessa vågar att de bara vågar :-)
2010-07-09

  Bjarne Nordbö
Alla sätt är bra utom de dåliga....
2010-07-08

  Baystream
Haha, ja du... kan ju kännas igen ibland...
2010-07-08

  Tini Tut
Ja så kan man också se det..haha
Kram från Tini Tut
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna