Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ja, jag vet att den blev lite fjortis-aktig men skiten måste ut...)


Vad är det du inte förstår?


jag måste ju bara
få tillbaks dig

vad är det
i det
som du inte förstår?

jag måste

det MÅSTE vara
vi två

allt annat
är otänkbart

galet och fel

det strider
mot fysikens lagar

och säkert
mot guds vilja med

(om man nu skulle
råka tro på det)

jag vill
ju bara
ha tillbaks dig

jag MÅSTE

vad är det i det

som är så svårt



att förstå?













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-08 21:51



Bookmark and Share


  Emme VIP
Nää inte fjortis alls, i så fall är jag också det...
Förbannat bra skrivet!
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP