Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du om hur det känns när man älskar någon

Hur man kan känna hur hjärtat bara slår några extra slag
Man bara står där med sin tunga rätt utanför munnen och känner sig så svag när man är med henne
Man bara svettas lite ytligt då man säger: Fy, fan vad varmt det är här
Ja, men så står man ju också bara där bredvid henne
och känner sig så kär…
Ja, så har du varit med om den känslan någon gång?!
Jasså inte
Åh, så sorgligt
Åh, så tråkigt
Då har du missat något…….

Vet du om hur det känns när man älskar någon….

Ken Cassel
9/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-09 14:50



Bookmark and Share


  aol
jag har upplevat detta, mycket bra beskrivet,
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel