Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet inte om jag orkar med längre

jag mår så jävla dåligt just nu!
ingen kan förstå
kudden blir våt av tårar
varje kväll
jag fattar inte
varför nu?
vad kommer sedan?
ska någon köra över mig med
massa skit?
bara om jag fick chansen s skulle jag ta den!
chansen att bli fri tårarna sorgen och bara få känna mig lycklig
igen




Fri vers av angel on earth
Läst 159 gånger
Publicerad 2010-07-10 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth