Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi ger full gas på "Ordens Motorväg" och släpper alla hämningar beträffande logik, förnuft och väsentligheter !


"Surrealistisk Sörja"

Fraterniserande hegemonier
bildas överallt
dessa subversiva kakafonier
kan tolkas kallt

Innovativa Konstruktörer
detroniseras snabbt
dessa virila ingenjörer
minns det knappt

Kopulerande Kanaljer
med perversa böjelser
våldtar kvinnliga "konvaljer"
får retrospektiv upphöjelse

Glamouriserande Utopister
med olösta vårdnadstvister
finner framtiden bister
söker onda lister


Merkantila Konnässörer
krossar vart herbarium
dessa destruktörer
är "äkta" falsarium

Förtryckta Dissidenter
Korrumperade Presidenter
Konkurrerande Kontrahenter
Utagerande Studenter

Ja, alla sorter finns
både män och "kvinns"
vår jord är full av dessa
men nu jag slutar mässa........

---








Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-10 16:31



Bookmark and Share


  aol
tack för din fina verbala konst, gillas verkligen,
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska