Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8 maj 10 (bilden har jag redigerat,satte ihop 2 bilder)


Tickande bomb

Mitt hjärta är som en tickande bomb,
som räknar ner till sprängning.

Skillnaden är att på en riktig bomb
kan man se hur lång tid det är kvar,

då kan man hinna stoppa den
eller springa och ta skydd.

Men jag kan inte springa ifrån mitt hjärta,
desarmerar jag den slutar jag att andas.

Och det värsta av allt är att jag inte kan se
hur lång tid det är kvar innan mitt hjärta sprängs.

Jag vet bara att det är en saknad
som hotar att spränga mitt hjärta.

Saknaden efter en tid i mitt liv
då allt var som en dröm,

lycklig och rosa.




Fri vers av Noomi Henning
Läst 500 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-10 17:16



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Denna text försöker brisera in i läsaren
Med försök till dynamisk skärpa
pyser den in i medvetandet och tyvärr hörs endast ett "plopplujd"

"Lycklig rosa"

Hellre då lite spänning med dynamit
2010-07-10

  Jasmine_S
Oj :O
Du tar ifrån mig orden, jag vet f*n inte vad jag ska säga längre..
Du har ett sånt flyt i dina texten, som man lätt kan känna igen sig i, iaf jag!
Magiskt bra och riktigt bra/fin bild, den passar väldigt bra till texten. Ditt hjärta kommer inte sprängas, det lovar jag dig. Jag ska se till det! <3<3
2010-07-10

  Gawain VIP
Färgstarkt. Livet är i sanning en fragil historia, starkt tidsinramad utan större möjlighet att kontrollera eller göra mycket mer åt än att det som det är.

Snygg bild till bra text.
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning