Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raka puckar!

Det är emot sin egen fruktan
man skall slå till och gå i närkamp
och inte låta den få styra ens liv
utan ta itu med den så fort det går
och vad händer då...

Jo man hamnar i nya spår
och såren läks otroligt lätt
bara för att man inte
slog till reträtt
utan gjorde för
sig själv alldeles rätt:
Man gav inte upp och ducka!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-11 08:51



Bookmark and Share


    tramp
Med tanke på rubriken så tänkte jag att nu har EB börjat spela hockey …men texten skulle kunna funka även i rinken såsom i livet

Riktigt bra skivet detta !!

Applåder
2010-07-14

  Olof Lagerhorn VIP
hej,

Nu tänker jag förebrå dig något. Varför skrev du inte den här dikten för 20 år sedan och skickade den till mig? Jag borde läsa den varje morgon. Tack!
2010-07-12

  Ezmeralda VIP
Jättebra text tack för den.
Kram
2010-07-12

  Mr Lindemann VIP
Fint och njutbart
2010-07-11

    glasa VIP
bravo bravo bravo
jippi vad bra !!!
2010-07-11

  limerick
Skön och klok poesi. Bokmärker.
2010-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Jag köper den här texten
du får fem rosor för den
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt