När tillvaron blir en kamp

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tillvaron blir en kamp




Jag vill bara sova

 

 

kan inte någon

komma till mig

och säga

hej

jag hjälper dig nu

jag tar över

så du får vila


det är så mycket

jag borde göra


 jag orkar inte

gå på stan

och kolla kläder med tjejerna

äta rolig lunch


jag orkar inte

prata

förklara

berätta för dig

hur jag känner


Jag vill bara sova

hela natten

hela vintern

hela året

hela livet


Jag orkar inte älska

älskling

begär inget av mig nu

låt mig bara ligga här

och vila

med min handflata

mot din


och sedan vakna

och vara

den jag en gång var

 

 




Fri vers av Martina_T
Läst 706 gånger
Publicerad 2005-11-17 17:16



Bookmark and Share


  S.C.
haha
"rolig lunch" du har en fallenhet att skriva så lugnt och sansat men sedan attackera med din sarkasm och cynism djupt rotat i de tilltalande raderna. Jag avgudar det underliggande och det vackra som liksom förmörkas.. snyggt.
2005-12-09

    Porslinsdockan
Jättefint...

Jag sov från och till i 15 år.allså sov på riktigt ungefär som törnrosa.

Men livet ville nåt annat med mig så därför har jag nu vaknat upp.

Vila din kropp och själ när du behöver och tillåt dig det, men du ska veta att

det alltid finns ett ljus över dig...

Din kraft, styrka och kärlek...

Lev fullt ut så mkt du kan...
2005-12-07

  katastrofromantiker
Ibland orkar man inte... du får vila lite och hitta orken.
Vemodigt. Vackert. Vet hur det känns.
(låter depressionsartat...)
2005-11-21

  Dan Linder
Den är sorgset vädjande, kanske ett raseriutbrott under ytan. En sällsamt otäck handlingsförlamning i själ och hjärta som du skildrar så ömsint. Handflata mot handflata...backa tiden...ja. Så ska det vara. Så borde det alltid vara.
2005-11-18

  Propella
Ja, detta var en sorgsen text, men vilka formuleringar du har! Jag riktigt häpnar.
2005-11-18

  Daniel_78 VIP
ooo detta var tungt att läsa, känner igen mig så i detta,
då det blir extra starkt..

och...

jag orkar inte
prata
förklara
berätta för dig
hur jag känner

rev extra mycket..
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T