Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många frågor

Hur kan det mullra
när solen lyser igenom
Hur kan regnet låta bli oss
från en svart himmel

Sirener tjuter
måsen skriker sin ångest
över sin nyfödda
och jag beundrar storheten
när hon låter skatans bebis vara
i sin egen sorg
utan att ge hämnd

Himlen skiftar
från timme till timme
och allting bara är
i en konstig stillhet
där vi saknar luft
där tid är allt som finns
men ändå knappast rör sig

Och jag frågar mig
var är DU när du fryser




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-11 19:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
fast texterna liknar varandra i sin olikhet, tröttnar väl bara den på att läsa som väntar sig just så där litet för mycket av vad de mer kan ge
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen