Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17 maj 10 (bild tagen o redigerad av mig)


Maskrosproblem

problemen kan vara som maskrosen i blom,

stora,

men precis som maskrosen tillslut dör
så dör problemen med.

Förvandlas likt maskrosens frön,

små,

och flyger sakta iväg med vinden.




Fri vers av Noomi Henning
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-12 21:31



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Åh jag bara älskar de liknelser du gör, blir så fruktansvärt avundsjuk på dig så bra som du skriver.
Mycket bra. Håller med kommentaren under, mjuk och fin :)
2010-07-23

  Vildkärlek
mjuk och fin
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning