Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trasiga människor ser olika ut. Långt där inne har vi alla något som saknas.


Liten flicka leka stor.

Hon försöker dölja sina sorgsna ögon
för världen genom att blunda.

Långt där bakom allt smink, löshår och
skyhöga klackar.

Långt bakom de höga skratten,
de glamourösa festerna och vackra människorna.

Dolt bakom det känslolösa sexet med främlingar
och de tomma vinglasen i skåpen.

Där är hon fortfarande den lilla flickan
som inte fick den my little pony som
hon önskade sig.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-12 21:37



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Aj...
2013-04-19

    Herr Ångest
Bra..

även om jag inte riktigt förstår hur el vad my little pony fyller för funktion på slutet..
Men gillar ändå känslan som du förmedlar, förslusten, saknaden och det svarta hålet som så många av oss kan känna ibland.
2010-12-04

  Vildkärlek
snyftig och gripande
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter