Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du log mellan slagen



morgonkaffet &
ensamheten ler

nattcigaretten &
ensamheten ler

som en kniv
genom hud, gör
ett hål någonstans

sen morgon eller
tidig natt när

du ler






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-09 14:11



Bookmark and Share


  lycksele
ska vara:
Du är ingen direkt ytlig människa
Utan har djup i dina tankar
2010-10-09

  lycksele
Hej, Sabina, min okända syster.

Jag har också druckit kaffet
Jag har också rökt cigaretten

och jag förstår
din liknelse med hål genom hud
(vilket är vad självskärarna faktiskt gör)

Morgon och kväll
också mycket bra fångat
för är det några stunder
som kan kännas lonely
äre väl dom

Jag ska fortsätta läsa dej
Du är direkt ytlig människa
Utan har djup i dina tankar

ha det bra
och när du tar din nästa cigg
- rök den för mej

= tänk på lycksele
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson