Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödens fotspår

Jag har en gäst här ikväll.
Ditt hjärtas gemenskap dansar i mitt bröst.
Undersöker halvsovande lugnet,
av välbehag och lugn.

Behärskar mina rörelser,
med viljans ryck.

Du berättar om dina äventyr.
Osynlig, vill jag vara en del av dina
fotsulor.
Bara vara med.

Sittande vid bordet,
njuter jag av din åska.
Det pulserar i mina ådror.

Men så inser jag.

Detta äventyr är inte mitt att vandra.
Jag kan bara gå i dina spår,
inte följa med.

En ängel vandrar alltid ensam.




Fri vers av Furie
Läst 278 gånger
Publicerad 2010-07-13 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie