Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen som sökte mig


din kropp
bar mig höljde mig varmt
dina armar slöt mig ömt
dina ögon din mun log förtjust
vi skrattade

sen
nattmörker bitter frost

tunna små armar
och hjärtat i handen

aldrig kom du tillbaka

nu dricker jag
vid källan där också du finns
för alltid




Fri vers av rebecca d
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-11-17 20:08



Bookmark and Share


  Rachel Roth
en text fylld av sorg men också tröst ,som alltid finns tillgängligt vid källan.
Vackert!
2005-11-18

  Rublev
mycket vacker...
den väl avvägda formen samspelar känsligt med ett gripande innehåll!
tack Ditte!
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d