Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och plötsligt igen

och allt som
plöstligt där
igen

eken tömmer sina
höstlöv på nyfallen
snö

som
är
Mitt hjärta

skapade drömmar
smakade tankar
ögade tårar

tårar inte så
mycket över att
ha varit vi

eller att du
är ett annat
ni nu

jag klarar av det

skapde tårar
smakade salt

nu är jag bara jag
har inte varit ett vi
på för många år

och allt jag tänker
är att bli vi
med en iskallt
hand

som tar mig
över floden
och silvermynten
på ögonlocken




Fri vers av virre
Läst 732 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-14 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre