Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltvatten


tårarna rinner
igen

trodde dom
hade sinat

inte

dom verkar bara ha
omgrupperat sig
legat latent
och stockats

förberetts sig
för en flod
som en om våren

som när dammarna brister

hade ändå kunnat
kännas
nästan angenäma

om det inte vore för
besvikelsen
illamåendet
och hatet
som ackompanjerar dom

pirrandet under huden
som en ofrivillig
nikotinabstinens

för vem ska ilskan
riktas mot?
rent rationellt?

svårt att tänka logiskt
i dessa tillstånd

så jag gör
vad jag alltid gör

och riktar det



inåt...













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-14 19:36



Bookmark and Share


  firefire
jobbigt ..inte själva tårarna..men det där sista ..att rikta allt inåt..tungt men ibland vet man inte bättre råd..önskar jag kunde säga något klokt och uppmuntrande men det går trögt..din dikt berör i alla fall som alltid..
2010-07-16

  SagaArt VIP
Sorgens tårar sinar nog aldrig helt men de minskar radikalt efter att de har nått acceptans. Kram
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP