Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket som möjligt


han beslöt sig för att
börja skära sig igen
så fort som möjligt

att bli så full som möjligt
på så mycket alkohol
som möjligt

och röka upp
hela den där limpan
innan nattens intåg

han beslöt sig
för att revidera sitt gamla
brev

och gå hem till
pundar-leffe
i 4A
för att få tag i lite
starkare grejer

ju starkare desto bättre
och gärna så mycket
som möjligt

han beslöt sig för att
ställa sig på spåret
mellan barkarby och spånga

där som hon senast
hade hindrat honom
för 3 år sen

och vänta in 22.31-tåget

och bara dö

så mycket

som möjligt...













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-26 12:56



Bookmark and Share


  Emme VIP
Tung att läsa men så bra skrivet
som alltid..
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP