Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motgift




ifall jag varit smart hade jag kastat mig på min röda cykel
spelat min dystra emomusik
skyndat hem och suttit mig ner med mina rakblad och sörjt

men jag är inte sån
jag ger mig aldrig

jag är för envis
därför cyklade jag tillbaka istället
som om du ens märkt att jag någonsin varit borta

jag är din lek
ditt tidsfördriv
ingenting mer

Du är min drog
jag är beroende av dig
jag andas in dig
snortar dig som crack
din lukt rör mig på insidan som inget annat
nu när den är borta hallucinerar jag om den
får abstinens

jag sotar ner mina lungor med rök istället
ett paket två dagar
det går snabbt när man räknar varje morgon utan dig
varje gång jag klär på mig utan att du ser på
varje gång jag kommer ut ur duschen och det är ingen där
som river av min handduk och kastar mig på sängen

eller

ibland är det någon där
som gör det
men det är inte du




Fri vers av Citrusblomma
Läst 193 gånger
Publicerad 2010-07-14 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma