Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysk roulette


spelar rysk roulette
med mig själv

och en vacker dag

kommer
jag
vinna












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-14 21:12



Bookmark and Share


  Pytti
Snyggt och nattsvart skrämmande...
2010-07-20

  aol
ruggigt
2010-07-16

  amber
Har skrivit något liknande, men din tolkning av spelet är också väldigt fin.
2010-07-14

    imnotfinished
huu... låter inte trevligt (vilket jag gissar inte heller är meningen). kort, stark dikt!
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP