Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vara på varje litet ögonblick

Någonstans läste jag en gång att vi har en gåva, 86 400. Denna gåva måste användas och nästa dag finns lika mycket men det som fanns igår finns inte idag. 86 400 är små ögonblick, lika många sekunder som under ett helt dygn. Vi glömmer ofta att uppskatta det lilla i livet. För mycket måsten och om. Visst finns det saker som måste göras men det finns även tid att stanna upp och uppskatta livet i dess enkelhet. Se skönhet i en enkel blomma eller en vacker solig dag. Uppskatta regnet som ger liv åt växterna. Det jag vill få fram är att ta vara på livet Var tacksam för var dag du andas och kan glädja din omgivning. Ett leende smittas och sprids vidare. Medan ilska och avundsjuka äter sönder våra sinnen och drar ner oss. Så le min vän, le stort och visa att du tar vara på dina 86 400 speciella ögonblick.




Övriga genrer av Lonley star
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 11:11



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Du är en vis och vacker kvinna min vän.. tack för att du delar med dig av visdomsord vi borde tänka mer på.. kramar och applåder Lasse
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star