Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas

Vissa dagar skrämmer du mig
När du håller andan för att livet
är för mycket



Utan ord och utan medvetenhet



Vissa dagar håller jag andan med dig
Flyr verkligheten tillsammans



Vissa dagar skrämmer det mig
Att kanske inte ha dig att hålla andan med



Vissa dagar andas vi tillsammans
Livet blir mer uthärdligt då
Att andas tillsammans










©LisaAkervall




Fri vers av Lonley star
Läst 358 gånger
Publicerad 2011-04-11 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star