Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om bara för en sekund

Låt tiden föra mig tillbaka
Oss tillbaka


Till det som var
Innan



Om bara för en sekund


Låt mig ändra mina val och misstag
Till det som är rätt



Om bara för en sekund

Låt mig se konsekvenserna
Innan



Om bara för en sekund


Låt mig backa tiden
Till innan den sekund
Jag gör fel


©LisaAkervall




Fri vers av Lonley star
Läst 357 gånger
Publicerad 2011-04-11 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star