Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är det vackraste i min värld

Bland smuts och vit snö
I det svarta som är jag


Kommer du


Vackrare än verkligheten



Bland smuts och vit snö
Kliver du fram



Snurrar runt och skrattar

Blandar svart och vitt
I ett virrvarr av färger


Vackrare än verkligheten



Ditt skratt är som pärlor
eller diamanter



Glittrar som nyfallen snö
En solig dag


Du är det vackrast i min värld




Fri vers av Lonley star
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-11 17:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert och varmt!
2015-02-19

  Lasseman VIP
vackert vitt som snö är denna din fina text skriven..
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star