Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag tänker på dig nu

Om jag tänker på dig nu



Hör du mina ord

som ekar i natten



Viskningar som borde varit skrik



Ett rop på hjälp

utan svar



Om jag tänker på dig nu



Hör du mina ord

Känner du min frustration



Om jag tänker på dig nu



Känner du den smärta

jag bär inom mig



Om jag tänker på dig nu

Tänker du på mig?



Jag tänker på dig nu

Känner din smärta

Jag känner din ångest



Om jag kunde

bara för en sekund

lindra din trasighet

skulle jag göra det nu




Fri vers av Lonley star
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-11 17:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömt och nära!
2015-02-19

  Henrik Sjöberg
Fin text om empati. :)
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star