Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks grubbel

Och hur ska jag glömma
Och hur ska jag veta
Och hur ska jag känna

När jag inte vet vad du
känner eller vart du står

En bit av mitt hjärta har fastnat hos dig
Behåller du det
Som ett fint minne

Behåller du det och vårdar det ömt
En bit av mitt hjärta är hos dig

Och hur ska jag glömma
Och hur ska jag veta
Och hur ska jag känna




Fri vers (Fri form) av Lonley star
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-29 00:27



Bookmark and Share


  Louisedottern
Underbart. Förvirring.
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star