Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don't close your eyes

Snälla försvinn inte.
Sakta sluter jag mina ögon och ser dig.
Jag saknar dig, våra stunder. Försvinn inte från mig.
Jag förblindas av din skönhet.
Du lever i man fantasi.
När jag sakta sluter mina ögon ser jag dig.
Snälla lev vidare, finns kvar vid min sida.
Jag ber dig.
Finns kvar hos mig.




Fri vers av Lonley star
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-06 20:09



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Han finns där för dig!.. om inte så i alla fall i dina fantasier och dina drömmar, så ni alltid kan vara tillsammans.. kram och applåder
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star