Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ord

Du har övergett mig
Sitter tyst i en tom värld
Väntar på en signal

Ett ord från dig
Kanske allt varit bättre

Iskyla och förödelse

Vart jag är vänder mig
Finns ingen öppen dörr

Du har övergett mig
Så som en far aldrig få överge sitt barn




Fri vers av Lonley star
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-04 20:57



Bookmark and Share


  peter markurth
känns
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star