Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Social, dödlig sjukdom

Jag tänker på dig om morgonen

När jag vaknar med kalla tossingar


Jag saknar dig under lunchen

När jag jag sitter ensam i ett hörn


Jag gråter över dig om nätterna

När jag sommnar med minnet av din doft




Fri vers av Philosophum
Läst 436 gånger
Publicerad 2010-07-15 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum