Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek.

Jag kan inte andas
mina lungor fylls med blod
Allting snurrar
finner ingen utväg

Önskar så, att allt var en dröm
att jag snart vaknar
och fylls av den lättnad
som vetskapen för med sig

Men jag kan inte vakna
för jag sover inte alls
Inte det minsta
Inte ens lite

Jag är ensam i mörkret
Sveket så vasst
att det skar upp mitt bröst
och nu fylls mina lungor med blod
Och snart blir det tyst
så tyst..

Färgerna försvinner
dofterna dör ut
Kylan avtar
Hettan tar vid

Ditt ansikte är det sista jag ser
Din mun rör sig
och din röst färgar luften i regnbågens färger
Och jag hör vad du säger

"Jag älskar dig".
Jag minns den natten
för så länge sen
Jag minns hur du såg ut
och hur du lät när du skrattade

Men nu är du borta
jag vet inte var
Men den svarta demonen
är allt som finns kvar.




Fri vers av Going for heaven
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Going for heaven