" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Keeper of the Seven Keys Part II, efter det föll kvalitén betydligt efter gitarristen/låtskrivaren Kai Hansen lämnade gruppen, såg "sista turnén" som förband till Iron Maiden på isstadion '88




Aforism: Kapellmästare

~*~

Jag lyssnar hellre på Helloween än Hellacopters

som plötsligt bytte stil från metal

till att efterlikna the Boppers

LPWJ 30/06/10

 

e-bok:  

amfora (över100aforismer)




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-16 16:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ok:-)
2010-07-18

  L Patrik W Johansson VIP
såg Boppers första turné i Trosa av alla ställen

cirka 12 år gammal

Be well,
LPWJ
2010-07-16

  Pot Pourri
hehe lite så kanske ja. boppers *s* men dom är braiga ju. på sitt vis
2010-07-16

  lodjuret/seglare VIP
Den har humor, rim o rimlig stuns
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP