Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte tänka


och folk säger åt mig
att inte tänka på det

men hur fan skulle man
kunna inte tänka på det

när man tänker på det

när varenda atom i skallen
bearbetar just det

skulle gärna sluta
tänka på det

men hur fan slutar man

när man väl
tänker



på det?











Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-16 23:06



Bookmark and Share


  walborg
En avledande manöver utifrån brukar hjälpa när barn hamnar i tvångsmässigt tankemönster.
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP