Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn


Bris
om mer
över lakan
Hopp
om liv
för oss




Fri vers av Lénon
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-11-18 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon