Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå, hallå, hallå. Hur låg



galen åska

du behöver bara säga ett ord,
rätt ord

skalnät, ringer upp



maskät, flott

vattenmängder, avstängning
inga ord


ingen ordning, bara skov
människorov

växeln nära,



tre kilometer blod
ur min näsöppning


en mantel att bära,
mantra att svära

kodord



alfabalansera,
nästkommande

bokstav


forma till ord,
handling bära



kristall av oas

en hägring,


är du










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-17 19:26



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Här är vi nu och den texten var underhållande
(dock tål jag inte blod mer än på skräckfilm)

lite Maria Wine av denna tidsåldern

Be well,
LPWJ
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP