Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens välsignelse

Sikten är dold, för mitt öga,
strålande ljus hjälper mig föga

Skimrande rubiner, lyser upp,
månskenet lyckas med sin kupp

Vid medvetande, sömnlös kropp,
anden svävar mot snöklädd topp

Len, varm som en bomullstuss,
själen välsignas, av öm änglapuss




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-17 21:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin !!
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian