Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till tonerna av Haydns pianokonsert, piano: Pletnev


Himlen är full av musik


Klingande klara skimrande pärlor

porlar

in i min kropp

landar på

stilla glittrande saltstänkt skattgömma



livsuppehållande beröring




Fri vers av rebecca d
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-11-18 11:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert så man nästan börjar tro på Himlen
2005-11-21

  rebecca d
tack, ska ändra det!
2005-11-18

  Rachel Roth
härligt, härligt....du förmedlar...
för mig blev ordet högtalare
något som störde stämningen

hur skulle det vara med

"Klingande klara skimrande pärlor

porlande in i min kropp" ?
2005-11-18

  Daniel_78 VIP
Här strömmar det Uriah Heep , kanske inte lika vackert
men njutbart det också
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d