Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outfit for not feeling



folk i den här stan är inte lyckliga
de ser ut att vara jagade

de få barn jag ser undrar
när de vuxna
ska springa ifrån dem

man pratar
om ingenting farligt
och vet alltid bäst

man bär de senaste märkeskläderna
under hela flykten
för att inte synas
men märkas ändå

dyra joggingskor
garanterar högt smidigt tempo

ögonen är vända ut och in
för att undvika att man kommer rätt

man håller meningslösheten
OCH
meningsfullheten
stången

kärleken har inte långt kvar
hostar betänkligt
likt astmatanten i kyrkan

hälsokostens nya myrsperma
säljer som smör

allting är yes och kusligt

grannkvinnan i lägenheten
går på toa en gång i halvtimmen

snart tvekar hon inte mer
då får jag ringa 112
och känna mig viktig




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-18 14:45



Bookmark and Share


    Niklas H
klockrent!
2010-07-18

  /Isabel
Tänkte citera först men insåg
att jag inte orkade sitta och
skriva av hela texten i kommentaren,
vilket också är ganska meningslöst.
Meningslös är däremot inte din text.
Den är är jävligt bra - som ett koncentrat,
essencen ur nåt slags samtidsscenario.
Gillar speciellt hur
"..man håller meningslösheten
OCH meningsfullheten stången.."
Slutet är härligt viktigt/skitnödigt..

I like.

(titeln ger mig dock litet
huvudbry..)
2010-07-18

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
en välkomponerad text, som säger något.
."..allting är yes och kusligt..." mycket snygg målning,
ger kall kår
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP