Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

175. Här är Jag




Vi följer ofta sorlet
och mister kontakten
mellan oss själva och livet
Luften klibbar ihop
och det känns tungt att andas

Låt oss lägga av alla slöjor
all prestige och allt självförakt
Låt oss ta en paus i tillvaron
och skapa en liten oas
En liten oas i stillhet
där vi är tysta inför Herren

Där vi låter Gud förklara
sin härlighet
Där vi låter Gud förklara
vem Jesus är
Vi får gå inför Gud i bön och längtan
och säga, här är jag

Plötsligt strömmar vatten fram
levande vatten livgivande vatten
och i porlet hörs
Här är Jag, här är Jag
Var inte rädd, här är Jag




Fri vers av Maria T
Läst 399 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-07-18 16:04



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart sann text om hur viktig stillheten är ... att lägga ner allt av prestation för att bara vara i Guds närhet
2010-07-19

  walborg
Ljuvligt med denna frimodighet i Kristus. Varmt tack för underbar text.
2010-07-18

  anits VIP
Mycket vackra rader, som jag
tar till mig och instämmer i
2010-07-18

  Eaglemountains VIP
Men den som dricker av det vatten jag ger honom blir aldrig mer törstig. Det vatten jag ger blir en källa i honom, med ett flöde som ger evigt liv."

Joh. 4:14

Och han sade till mig: "Det har skett. Jag är A och O, början och slutet. Jag skall låta den som törstar dricka fritt ur källan med livets vatten.

Upp. 21:6

Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!
2010-07-18

  Bodil Sandberg
En jättevacker dikt i varmt manande ton..tycker mycket om!
2010-07-18

  Bibbi VIP
Jag hörde gud säga att "om du lyssnar till denna världens sorl så drar jag mig tillbaka"

Därför är dessa ord om stillhet guld värda för mig ocg så viktiga.

Massor av applåder för dessa så gudaledda ord.
2010-07-18

  En strimma av guld
Så fina och värmande tankar.. Ett bokmärke för mig. Tack.
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T