Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tusen frågor

När grät jag senast?
När skrek jag ut min ilska sist?
Varför är jag så kall nu för tiden?
Känslomässigt hämmande.
När vågade jag visa kärlek öppet senast?
När vågade jag vaa mig själv sist?
Vem är jag?
Varför ser jag ingen mening med mitt liv?
Varför duger inte jag åt killar?
Varför måste jag vara olycklig och nere?
Varför har jag blivit instängd?
Varför
Jag vet inte.
vet du?




Fri vers av xpressme
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-18 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme