Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handen i väggen

jag famlar i mörkret
slår handen i väggen
hela kroppen skakar
jag är förtvivlad
förkrossad.

Ena knogen
den blöder
likaså mitt hjärta
jag förstår inte
jag vill nog inte förstå

vad är det för fel?
varför duger inte jag?
varför ser du mig inte?
jag slår handen i väggen

men ingenting
ingenting
förändras.




Fri vers av xpressme
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-18 22:42



Bookmark and Share


  xpressme
underbart att höra! det värmer otroligt!! :)
2010-07-18

  Hon, Hanna
Du lyckas verkligen beröra, det är starka känslor och bilder. En sorglig och desperat ton och en mycket vacker dikt!
2010-07-18

    ej medlem längre
Starkt, sorgligt och vackert.
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme