Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
små - flowsgrejer en sen söndagskväll.


jag är

Du har sett mig tusen gånger nu,
för en gång var det vi.
Vi känner varandras brister och fel
det var en del i vårat bästa vänner spel.
Du har sett mig när jag mådde som bäst,
när du var min och livet var en lek.
Du har sett mig när jag mått sämst
När vänskapens tog slut av ditt svek

ingenting varar för evigt..

Jag är antonia med de snälla
speciella ögonen.
född till evig ensamhet.
Jag är antonia med det söta smilet
påmind om sin sårbarhet.
Jag är antonia det öppna sinnet
som ger för mycket av sitt hjärta.
Jag är antonia föralltid i ditt minne
som du förorsakade så mycket smärta.

Så glöm inte bort mina varma kramar,
tänk på dem när du fryser som mest.
Glöm inte bort min tröst
att jag alltid fanns där.
Somna till bilden av mig
visualisera min närhet fast jag inte är där.
Låt inte fantasin hålla tillbaka eller sätta stopp,
för om du tänker tillbaka så fanns jag här.




Fri vers av xpressme
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-18 22:56



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Jättebra skrivet! Jag har också haft många vänenr som har svikigt... Nej, håller med dig. Ingenting varar för evigt. Jag tror helt ärligt att det inte finns evig vänskap eller evig kärlek.. Det kanske känns så när man just har träffats men efter något år så brister det. Den ena tröttnar och hittar en ny att vara med.. :( Kram/ sandra
2010-07-23

  xpressme
mina ord - min sanning. :)
2010-07-18

    ej medlem längre
Sitter här och blir lite kär i dina ord.

Hjärta!
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme