Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig gå tillbaka i tiden, till dig

Kan inte bli kvitt dom -
tankarna
tankarna på dig
Kan inte sova
på grund av dig
så fort jag blundar
tänker jag tillbaks
på våran vänskap
längtar, önskar
att jag kunde gå tillbaks i tiden
höra din lena stämma
muntra upp mig
få se dig le igen
skratta
Jag slår upp ögonen
och du är borta
bara en dröm.
Hålet som är på väg att försvinna
öppnas igen
hålet av tomhet, ensamhet och svek
av längtan att gå tillbaks
Jag ber
om att få gå tillbaks i tiden
få allt bra igen.




Fri vers av xpressme
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-18 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme