Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Försök att ta den här känslan ifrån mig om ni kan.
Ni kommer inte lyckas.
För den är sann.

Jaga mig genom livet
Jag stannar här
Mitt öde är i sten skrivet

Mina minnen som är våra
Lever jag på
de dagar som känns allt för svåra

Längtan och saknad är hårt
Det är värt att vänta
på det som är vårt

Du och jag kan åstadkomma det
Njutningen, lyckan
Det är bara vi som vet








Fri vers av habibty
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-19 00:41



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
den titeln skulle jag vilja skrivit


bra text också
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty