Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad härligt att köpa nybakat bröd. Dessutom bakat av en man med glöd.


Bagaren i byn igen...

Jag tog än en gång vägen förbi,
byns bageri.

Frågade bagaren hur läget var.
Fick en fackmans svar; "det jäser".

En munterhet spred sig hos oss kunder
i butiken.
För som vi upplevde den fyndiga repliken.

Med glimten i ögat bagaren log emot oss alla.
Jag fick beställa min älskade fralla.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-19 19:25



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Härligt, det SKA vara själ i brödet!
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP