Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
juli 2010, Gould spelar Beethoven


Åttonde katten har blivit en hushund

Du har nästan utökats - som en chihuahua eller kanske som en storögd katt.
Med stjärndränkta pupiller, något mer än sju -

En gång vilade ett barn sitt huvud på din rygg
man slöt den tätt och stämplade din hjässa med "wang"...

Innefattad.
Jag torkar blod från dina ögon
och stryker skjortorna med mascara.
Det är inte matematik. Det är vanligt blod.




Fri vers (Fri form) av näver de anima
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-19 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima