Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vansinnes kostcirkel




Där satt jag.

Åt skit med sked på golvet.



Skammen som dränkte mig

när min skydds ängel kärleksfullt

tog skeden ur min hand

fick mig att inse att skit inte är gott.....




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 269 gånger
Publicerad 2005-11-18 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson