Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fann dig i en vrå

Vad vill du göra?
Skriva meningslösa texter om dalar i livet,
blandat med desperata rim,
marierat med en klibbig dos låtsaskärlek?



bida din tid till att hitta en ny hobby
snart kommer vi se igenom dig
och klibbet får oss inte att fastna,
det gör oss enbart förbannade!



Om du ska skriva, skriv om episka krockar
blandade med varm rom
marinerade med påhittade minnen?
då skulle vi se dig igen




Fri vers av Kathrina
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-19 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina