Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en måndagskväll med en önskan


en önskan

jag önskar att någon bara visste
jag önskar att någon bara kunde se
jag önskar att jag inte behöver fortsätta ljuga
jag önskar att någon bara skulle ta sig tid att fråga mig


jag kan inte fortsätta göra det här längre
jag kan inte forsätta att lägga ett leende på läpparna
jag kan inte forsätta ljuga för mig själv och andra
jag kan inte fortsätta såhär längre


jag vill inte fortsätta så här
jag vill inte att mitt hjärta ständigt är brutet
jag vill inte fortsätta såra
jag vill inte försöka hålla upp ett skratt


jag kommer inte göra det mer
jag kommer inte låta min insida ruttna
jag kommer inte låta folk tro att det fortfarande är ok
jag kommer inte ge dem en chans att se att det inte är så


jag önskar att jag slapp göra det här längre
jag vill inte göra det här längre
jag kan inte fortsätta att göra det här längre
jag kommer inte att forsätta göra det här längre


jag kan inte ta det här längre
jag kan inte

jag kan inte.




Fri vers av xpressme
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-19 22:43



Bookmark and Share


  xpressme
tackar!
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme