Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag dör ikväll

Främlingar med låtsas intresse,
medan de jag älskar har vänt sig bort.
Och om mitt bästa inte är tillräckligt bra,
vad mer kan jag ge?
varsågod - gå, dra
lämna mig ensam här.
Och om jag dör ikväll,
vem kommer gråta?
All min styrka är urladdad
inget kvar att ge.
Drunknat i djupet av sorg,
inga tårar kvar att gråta.
En tyst röst och röda ögon
att ingen ser eller hör.
och om jag dör ikväll,
vem kommer gråta?




Fri vers av xpressme
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-19 22:46



Bookmark and Share


    T.R.
bra och stark text.
oich ja, jag skulle gråta...<3
2010-07-20

  Nina Nightwish
Jag
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme